Venlo on Ice

Hafkamp Gerechtsdeurwaarders is betrokken bij mooie lokale én actieve evenementen. Venlo on Ice is zo’n mooi evenement in het hartje van Venlo. Speciaal voor dit evenement hebben we dit jaar een ludiek Hafkamp logo ontwikkeld.


Venlo on Ice
Tijdens Venlo on Ice wordt een grote kunstijsbaan geplaatst op de Oude markt in Venlo. Hier beleven jong en oud veel schaatsplezier in het hart van de Venlose binnenstad. Daarnaast zijn er mooie evenementen. Zo is er bijvoorbeeld het jaarlijkse curling toernooi waar Hafkamp met haar team ook aan deelneemt en er worden diverse schaatsclinics georganiseerd door de KNSB. Via KidsBaze bestaat er de mogelijkheid om kinderen die het wat minder hebben ook te laten schaatsen. Ook hier draagt Hafkamp graag haar steentje bij.

Wilt u meer weten over KidsBaze? Ga dan naar www.kidzbase.com

Betrokken bij rechtvaardigheid
Met de sponsoring van Venlo on Ice vestigen wij de aandacht op onze Venlose vestiging van Hafkamp. Sponsoring van evenementen zoals Venlo on Ice passen uitstekend bij de visie van ons bedrijf. We zijn betrokken, sportief en spannen ons graag in om het maximale resultaat te behalen. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor hun klanten. Niet voor niets is Hafkamp betrokken bij rechtvaardigheid. Benieuwd naar onze aanpak? Lees er hier meer over.