Vacature Klant Contact Center (Venlo)

Vacature  medewerker Klant Contact Center (KCC) (M/V) – 0 uren contract, uitgangspunt 20 uur per week

Als je werkt bij Hafkamp gerechtsdeurwaarders investeer je samen met een enthousiast team in duurzame klantrelaties. Kwaliteit en transparantie daar staan wij voor. Vanuit een viertal vestigingen ontzorgen wij onze relaties gedurende het gehele incassotraject. Wij zijn betrokken bij rechtvaardigheid. Dat betekent dat wij bij alles wat wij doen de belangen van zowel onze opdrachtgever als de klantdebiteur in het oog houden. 

Voor ons klantcontactcenter  in Venlo zijn wij op zoek naar een flexibele medewerker die ervaring heeft met callcenter werkzaamheden. Het klantcontactcenter heeft telefonisch contact met klantdebiteuren inzake openstaande vorderingen en incasseert op daadkrachtige maar respectvolle wijze vorderingen voor grote opdrachtgevers.    

Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • • Op respectvolle wijze zoeken van telefonisch contact met klant-debiteuren.
  • • Treffen van betalingsregelingen/versturen van informatie hieromtrent.

De collega die wij zoeken: 

Is MBO opgeleid. Beschikt over call centerervaring, graag in het telefonisch incasseren van vorderingen, is pro-actief, efficiënt, resultaatgericht, flexibel inzetbaar en heeft overtuigingskracht. Daarnaast spreek en schrijf je goed Nederlands en kan je prima uit de voeten in het Engels.  Een flexibele beschikbaarheid, werken in de avonduren tot 21.00 uur (twee avonden p.w.) en op wisselende zaterdagen tot 15.00 uur, is een vereiste. 

Wij bieden een afwisselende baan in een enthousiast team met voldoende ruimte voor je eigen ontwikkeling, een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar a.berben@hafkamp.nl