Hafkamp vernieuwt ISO 9001:2015 certificaat

Hafkamp is een incassopartner die investeert in duurzame relaties en optimaal rendement voor uw onderneming.

Om dit waar te maken hechten we bij Hafkamp veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten en de service richting onze klanten. Dit waarborgen we door volgens gestroomlijnde processen en structuren te werk te gaan.

In de afgelopen periode zijn wij opnieuw geaudit door TuV Rheinland Nederland voor het ISO 9001:2015 certificaat. Met trots kunnen we melden dat de we door de auditoren van TuV Rheinland Nederland opnieuw gecertificeerd zijn. Een certificering waar we als team trots op zijn en die staat voor de kwaliteit die we met alle collega’s leveren voor onze klanten.

Klantwaardering en rendement op het gebied van incasseren
Als middelgroot gerechtsdeurwaarderskantoor beschikken wij over gespecialiseerde klant-teams met goed getrainde medewerkers. Incasseren doen wij door geheel Nederland en de aangrenzende buurlanden. In alle gevallen proberen wij in korte en strakke trajecten contact te verkrijgen met uw klantdebiteuren. Onze focus ligt op een oplossing in de minnelijke fase.

Wilt u meer weten over Hafkamp en onze diensten? Neem hier vrijblijvend contact met ons op.We vertellen u graag meer over onze oplossingen, rendementen en kwaliteitsgarantie.