Incassobureau Bergen op Zoom

Als ondernemer krijgt u vroeg of laat wel een keer te maken met wanbetalers. Dit zorgt voor achterstallig posten. Om achterstallige posten te incasseren kunt u een professioneel incassobureau inschakelen. Hafkamp Verdult is een betrokken en professioneel incassobureau in Bergen op Zoom. De medewerkers bij Hafkamp Verdult zijn betrokken bij rechtvaardigheid, sociaal waar het kan en doortastend waar het moet en altijd rekening houdend met uw klantrelatie.  Wacht niet te lang op uw geld en schakel Hafkamp Verdult incassobureau Bergen op Zoom in.

Maak u geen zorgen over de kosten

Heeft u te maken met een wanbetaler? Als ondernemer hoeft u zich dan geen zorgen te maken over de kosten als u een incassobureau inschakelt. Wij brengen de kosten direct in rekening bij uw debiteur.  Het kost u dus zelf niets! Als zeer ervaren partner helpen wij u graag om uw klanten tijdig te laten betalen.

Een gerechtsdeurwaarder inschakelen

Heeft u een vordering die niet voldaan wordt en waarbij het incassobureau u niet kan helpen? Dan kunt u een stapje verder gaan en Hafkamp Verdult als gerechtsdeurwaarder inschakelen.  Zo helpen wij u graag met uw debiteurenbeheer en het verantwoord incasseren van uw openstaande vorderingen. Dankzij onze heldere communicatie boeken we een optimaal financieel resultaat met aandacht voor de klant.

Incassobureau Bergen op Zoom inschakelen?

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel incassobureau in Bergen op Zoom? Schakel Hafkamp in om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook snel en eenvoudig van het onderstaande contactformulier gebruik maken.

Dankzij onze ervaring en de klantgerichte aanpak van Hafkamp Verdult gaan uw debiteuren sneller over tot betalen!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vestigingen door heel Nederland

Hafkamp heeft naast een vestiging in Bergen op Zoom, ook nog vestigingen in Venlo, Roermond en Amsterdam. Lees meer over: