Deurwaarder Bergen op Zoom

Als u niet langer meer wilt wachten op uw geld, dan kunt een deurwaarder in Bergen op Zoom inschakelen. Door onze kleinschaligheid en korte lijnen kunnen wij snel handelen en u snel van dienst zijn. Wij voeren incassowerkzaamheden uit voor (semi-) overheid, zorginstellingen, professionele verhuurders, kredietverstrekkers en nutsbedrijven. Daarnaast behartigen wij ook de belangen van tal van grotere MKB-bedrijven.

Verantwoord en eerlijk innen van openstaande facturen

Wij zijn gespecialiseerd in het verantwoord en eerlijk innen van openstaande facturen. Hierbij houden we rekening met uw klantrelatie. Als sociaal betrokken deurwaarder helpen we klanten die wel willen betalen, maar nu niet kunnen betalen. Wilt u graag dat uw debiteuren hun rekeningen betalen? Denk eens aan een deurwaarder die staat voor rechtvaardigheid! Sociaal waar het kan en doortastend als de situatie hier om vraagt.

Waarom u voor Hafkamp Verdult gerechtsdeurwaarder kiest!

  • Wij werken met u samen als partner voor het incasseren van uw facturen.
  • Wij zetten ons in voor de klant en het behoud van uw klantrelatie.
  • Heeft uw klant betalingsproblemen? Dan zorgen we voor structurele oplossingen en helpen we met het tijdig terugdringen van de schulden.
  • De deurwaarder kan bij het uitblijven van de betaling het complete incassotraject opnemen.
  • Wij zijn de specialist in sociaal verantwoord incasseren met aandacht voor de klant.
  • We gaan vroegtijdig op zoek naar een duurzame oplossing. Dit zorgt uiteindelijk voor een tevreden klant en een hogere opbrengst.

Betrouwbare deurwaarder Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele deurwaarder in Bergen op Zoom? Of bent u nog niet overtuigd en wilt u graag meer informatie? Neem contact op met Hafkamp Verdult voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden of gebruik het onderstaande contactformulier.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere vestingen in Nederland

Wilt u een incassobureau inschakelen? Of bent op zoek naar een gerechtsdeurwaarder in Nederland? Hafkamp heeft meerdere vestigingen in Nederland. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar: